Książka telefoniczna Klawisze dostępu
Jesteś tutaj: Strona główna » Urząd Pracy » Zarządzenia Dyrektora » Zarządzenie Nr 11/2014 w sprawie wprowadzenia regulaminu naboru na wolne stanowiska urzędnicze, w tym kierownicze stanowiska urzędnicze w Powiatowym Urzędzie Pracy we Włodawie.
Statystyki graficzne Harmonogram

Typ Nazwa pliku Dodano Rozmiar
Dokument PDF Regulamin naboru 2014-07-07 263.42kB Plik: Regulamin naboru.pdf (263.42kB)POBIERZ
Inny Zarzadzenie Nr 1/2014 2014-07-07 60.27kB Plik: Zarzadzenie Nr 1/2014.jpg (60.27kB)POBIERZ

Fotokod (QR Code) - zapisz adres strony w komórce

QR CODE Jeśli posiadasz w swoim telefonie aplikację odczytującą Fotokody (kody QR), możesz z łatwością zapisać adres do tej strony. Wystarczy uruchomić aplikację i nakierować aparat na ten kod, a adres strony zostanie wyświetlony w telefonie. Dzięki temu możesz błyskawicznie przesłać link znajomym przez wiadomość SMS, lub zapisać go w telefonie i odwiedzić ją później.

Adres: http://pup.wlodawa.pl/strona/zarzadzenie-nr-11-2014-w-sprawie-wprowadzenia-regulaminu-naboru-na-wolne-stanowiska-urzednicze-w-tym-kierownicze-stanowiska-urzednicze-w-powiatowym-urzedzie-pracy-we-wlodawie-/242